Joi, 22 septembrie, polițiștii gălățeni au depistat în trafic doi conducători auto aflați la volan sub influența alcoolului. Ambii s-au ales cu dosare penale, având alcoolemii de peste 0,40 mg.l alcool pur în aerul expirat, fiind conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei.

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 06.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Berești au oprit în trafic, pe D.N. 26, în localitatea Gănești, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 40 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat alcoolscop, valoarea rezultată fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, bărbatul a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Pentru comiterea aceleiași infracțiuni, este cercetat și un bărbat, de 26 de ani, din comuna Cuza Vodă, pe care polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați l-au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, pe strada Siderurgiștilor, din municipiul Galați.

La testarea alcoolscop, conducătorul auto a prezentat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentGheorghe Dincă a fost CONDAMNAT la 30 de ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente din Caracal
Articolul următorFemeie de 31 de ani accidentată pe trecerea de pietoni