În cursul acestei zile, în jurul orei 18.35, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat pe DN 25, în comuna Ivești, un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Galați, care a condus autoturismul cu viteza de 164 de km/h, depășind astfel viteza legal admisă  cu 114 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă contravențională, în cuantum de 2 175 de lei. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile. 

Acestuia i-a fost eliberată o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație, din momentul depistării.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentDouă asocieri de firme, în cursa pentru realizarea studiului de fezabilitate a drumului Transregio ce leagă Brăila și Galațiul de Autostrada A2
Articolul următorPrevenirea infracțiunilor contra persoanei, cu accent pe reducerea riscului de victimizare a categoriilor vulnerabile, în special minori