Jaf ca în filme, comis în ajunul Crăciunului, în comuna Schela, din județul Galați. Trei hoți au spart casa unui om de afaceri și i-au furat bunuri de valoare de peste 82.000 lei.

Cel mai probabil, hoții au acționat la pont, întrucât au dat spargerea exact în ziua în care omul de afaceri și familia sa au plecat la munte, să petreacă sărbătorile. Imediat după lăsarea întunericului, cei trei hoți au intrat pe proprietatea afaceristului, cu fețele acoperite și cu mănuși în mâini, au făcut o recunoaștere în teren, apoi au tăiat cablurile de alimentare cu energie electrică, astfel încât camerele de supraveghere din locuință să nu înregistreze jaful.
După ce s-au asigurat că nu mai sunt filmați, hoții au spart un seif din casa omului de afaceri, de unde au furat o lunetă pentru armă de vânătoare, bijuterii din aur și ceasuri. Dosarul de furt calificat cu prejudiciu mare și mod de operare deosebit a a fost preluat de polițiștii de la Postul de Poliție Schela, iar apoi a fost mutat la Secția Rurală Smârdan.

„La Secția 2 Poliție Rurală Smârdan se află în lucru un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de furt calificat, dosar întocmit în urma unei sesizări cu privire la faptul că, în noaptea de 23 spre 24 decembrie 2021, persoane necunoscute au pătruns intr-un imobil, din comuna Schela, în timp ce proprietarul era plecat din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 82 000 de lei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, pentru identificarea și tragerea la răspundere a autorilor”, a comunicat IPJ Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPieton accidentat în localitatea Cudalbi
Articolul următorPicu Apostol Roman și Fănel Mihalcea numiți administratori provizorii CNAPDM SA