La data de 12 ianuarie 2021, în jurul orei 08.53, pe D.J. 253, în localitatea Cudalbi, județul Galați, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unui pieton.

Din primele verificări efectuate de polițiștii sosiți la fața locului, s-a stabilit că un tânăr în vârstă de 21 ani, din comuna Cudalbi, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, ar fi acroșat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Victima, un alt tânăr de 25 ani, a suferit mai multe leziuni, și a fost preluată de un echipaj al S.A.J. Galați și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de speciliatate. Totodată i s-au prelevat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto, deținător de permis de conducere valabil a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” a precizat Agent șef principal Stoica Ciprian Teodor.

Sursa: Realitatea de Galati