Miercuri, 14 septembrie, pe stadionul din Plopu, s-a jucat meciul dintre Viitorul Ianca și Oțelul Galați, din turul 3 al Cupei României la fotbal. Gălățenii s-au calificat în faza play-off-ului după ce s-au impus cu scorul de 3-1 (1-1).

Viitorul Ianca a avut o primă situație de gol în minutul 6, când coman a primit o pasă în adâncime, printre fundașii gălățeni, a pătruns spre poartă. dar a șutat de la 16 metri pe lângă stâlpul din dreapta portarului Pop. În minutul 13, la un corner de pe dreapta al Oțelului, portarul Mihai a respins până la marginea careului, de unde a recuperat Bokhasvhili, care a șutat de la 15 metri, spre colțul lung, dar Coman a respins de pe linia porții. 

În minutul 14, la o acțiune a oaspeților pornită de la centrul terenului, mingea a ajuns în dreapta și a fost trimisă în careu de Farcaș, pentru Bokhasvhili, care a trimis din 7 metri în poarta celor de la Ianca. 

În minutul 18, Ciucureanu a executat o lovitură liberă de la circa 28 de metri lateral stânga, a trimis în careu, mingea a căzut în careul de 6 metri și s-a dus pe colțul lung, 1-1.

În minutul 21 Gorovei a șutat de la 17 metri, poziție centrală, însă mult peste poarta apărată de Mihai. Meciul s-a mai calmat și ocaziile de poartă s-au mai rărit, astfel că abia în minutul 35 Petrache a șutat de la 20 de metri lateral dreapta, dar pe centrul porții, și Pop a reținut fără probleme. În minutul 45 Farcaș a pătruns în careu și a șutat din lateral dreapta, la colțul scurt, dar Mihai a respins cu piciorul, în corner. lovitura de la colțul terenului a rămas fără rezultat și scorul la pauză a rămas 1-1.

În minutul 53 Bokhasvhili a ajuns față în față cu Mihai, dar șutul atacantului oaspeților, pe colțul lung, de la 8 metri lateral dreapta, a trecut pe lângă poarta celor de la Viitorul Ianca. În minutul 59 Petrache a șutat din colțul careului de 16 metri, dar a șutat peste poartă. 

În minutul 60, după o aruncare de la margine de pe partea dreaptă a atacului Oțelului, mingea a ajuns în careu la Berisha, acesta i-a pasat lui  Bokhasvhili, care i-a pasat cu călcâiul în centru lui Markovic Vanja, iar acesta a șutat de la 9 metri, spre colțul lung, 1-2. 

În minutul 64 Farcaș a scăpat pe partea dreaptă, a intrat în careu și a centrat în fața porții, dar Berisha a reluat peste poartă din 6 metri. 

În minutul 67 gălățenii au recuperat o minge în apropierea careului celor de la Ianca, mingea a ajuns la Berisha care a trimis în mijlocul careului, pentru Mario Mitoi, care a marcat cu un șut de la 8 metri pentru 1-3. 

Gazdele nu au mai reușit să pună presiune pe poarta lui Pop, iar în minutul 77, la o lovitură liberă de la 35 de metri, Moroianu a preferat să-și încerce norocul cu un șut direct spre poartă, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 78 Markovic Vanja a șutat de la 17 metri, poziție centrală, dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Mihai. În minutul 89 Nica a avut o acțiune personală pe partea stângă, a intrat în careu și a pasat la 15 metri pentru Markovic Vanja, care a șutat slab și portarul gazdelor a reținut

Viitorul Ianca: A. Mihai – M. Iordache, I. Comșa, M. Moroianu, R. Păvălache – A. Petrache, C. Ciucureanu (min. 70 R. Ciochină), C. Chivu (min. 28 V. Cozman), Ad. Postolea (min. 70 G. Chihaia), R. Șoptică -M. Coman 9min. 58 V. Ursu). Antrenor: Adrian Baldovin.

Oțelul Galați: R. Pop – Panait (min. 79 Nica), Adăscăliței, Sîrghi, Ilieș (min. 79 Rus)- Gorovei (min. 57 Mitoi), Markovic Vanja, D. Cireș, Farcaș, L. Maxim (min. 57 Berisha), Bokhasvhili (min. 73 Kip). Antrenor: Dorinel Munteanu

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentConducătorul unei autoutilitare nu a acordat prioritate unui autoturism și în urma impactului șoferița care avea prioritate a fost rănită
Articolul următorAvertisment. Adina Vălean: Statele europene trebuie să o facă o reducere de energie de 5% în orele de vârf