La data de 19 ianuarie 2023, în jurul orei 17:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică Tecuci au oprit în trafic un autoturism, care se deplasa pe DE 581, în municipiul Tecuci, cu direcția către municipiul Bârlad, județul Vaslui, și care era condus de un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din Bârlad.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit în portbagajul autoturismului două genți din pânză în care se aflau 45 de cartușe de țigări netimbrate. De asemenea, în interior au mai fost găsite 5 cartușe cu țigări, toate acestea având inscripția „For duty free only”. În total, au fost găsite 50 de cartușe/cartoane de țigări (10 000 țigarete).

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de contrabandă, iar toate țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentRealitatea PLUS face public contractul de privatizare a PETROM – cum s-au pus românii în genunchi în fața austriecilor. Ediție explozivă Culisele statului paralel, duminică, ora 21
Articolul următorProducătorii și comercianții de băuturi sunt așteptați să se înregistreze în baza de date a Sistemului de Garanție-Returnare (SGR)