Doi tineri din Galați au fost depistați de jandarmi având asupra lor câteva pliculețe cu substanțe interzise, de care au încercat să scape. Cei doi s-au ales cu dosar penal.   

Duminică, 15 ianuarie, în jurul orei 22:00, un echipaj al Jandarmeriie Galați aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat într-o zonă întunecată din cartierul Dunărea un autoturism în care se aflau doi bărbați. Jandarmii s-au apropiat de vehicul, moment în care persoana aflată pe locul șoferului a deschis portiera mașinii și a aruncat în vegetația din zonă mai multe pliculețe.

Jandarmii l-au întrebat pe bărbat ce a aruncat, iar acesta le-a spus că a făcut curat în mașină. Jandarmii au căutat și au găsit în vegetația din zonă pliculețele aruncate, iar în interiorul acestora a fost găsită o substanță cristalină de culoare albă, iar sub autoturism a fost găsită o țigară confecționată manual, dintr-o substanță vegetală de culoare verde. În continuare, jandarmii au trecut la verificarea autovehiculului, în interiorul căruia au fost găsite alte pliculețe cu o substanță vegetală de culoare verde, iar între banchetele din față ale autoturismului a fost găsit un cuțit cu tăiș dublu, cu teacă, despre care șoferul a declarat că îl are de mult timp în mașină și a uitat de el.

Cei doi tineri au fost conduși de jandarmi la sediul poliției, unde au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc. Cercetările sunt continuate de poliție.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentConsiliul Tineretului din România solicită bugete locale care să respecte Legea Tinerilor
Articolul următorLiviu Dragnea, dezvăluiri fără precedent: „Mentorul lui George Simion e Florian Coldea”