Seara trecută, o acțiune a polițiștilor a scos la iveală obiectele contondente purtate de un gălățean în portbagaj și un bărbat căutat de autoritățile italiene.

Seara trecută (9 august), între ora 21 și miezul nopții, polițiștii gălățeni au desfășurat o acțiune având ca scop prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență. În cadrul acțiunii au fost oprite în trafic și verificate mai multe autoturisme, polițiștii constatând, în 17 cazuri, abateri contravenționale la regimul rutier pentru care au aplicat tot atâtea sancțiuni.

De asemenea, în cazul a doi conducători auto, depistați la volan sub influența alcoolului, au fost suspendate permisele de conducere. Totodată, cu ocazia verificării unui autoturism oprit în trafic, polițiștii au găsit, în portbagajul acestuia, o bâtă din material lemnos și o bară metalică, motiv pentru care i-au întocmit tânărului , de 23 de ani, identificat la volan, dosar penal pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Cu ocazia aceleași acțiuni, polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Tecuci, căutat de autoritățile italiene, din data de 11.03.2020, în vederea participării la o procedură judiciară.

ImagineImagine

Articolul precedentVIDEO. Incendiu noaptea trecută la Matca
Articolul următorCând este considerat vindecat un pacient COVID?