SC Oțelul Galați a învins cu 8-0 (3-0) pe CS Făurei, într-un meci restanță din etapa a VII-a a seriei a II-a din Liga a 3-a. Gălățenii au dominat clar meciul cu echipa din Făurei și au ratat și alte ocazii de gol, în timp ce echipa din Făurei a expediat singurul șut pe spațiul porții adverse abia în minutul 77. Echipa din Făurei nu s-a putut baza în acest meci pe mai mulți titulari, Agache, Gîță, Niță.

Gazdele au avut o primă mare ocazie de gol în minutul 4 când la o centrare a lui Cricimar de pe stânga, Demian a luftat din 4 metri, iar șutul lui Jardan a fost blocat de Drezaliu. În minutul 14 gazdele au deschis scorul. Cricimar a pasat în adâncime pentru Cisotti, acesta a pătruns în careu și a șutat de la 8 metri ușot lateral stânga, la colțul lung, înscriind cu toată opoziția lui Toma. În minutul 19 CS Făurei a avut o lovitură liberă de la 30 de metru lateral stânga, dar centrarea lui Moise a fost respinsă de jucătorii gălățeni.

În minutul 25 Vaștag a executat o lovitură liberă din lateral dreapta, a centrat pe linia careului mic și Cojocaru a reluat cu capul, la colțul scurt, 2-0. Din nou portarul Toma a atins mingea, dar nu a putut să o respingă.

În minutul 32 Demian a cenrat de pe partea dreaptă, mingea a trecut prin fața porții și a ajuns la Cisotti, care din 4 metri a reluat cu exteriorul, la colțul scurt, dar Toma a reținut. în minutul 37 Jardan i-a pasat lui Demian, dar șutul acestuia din interiorul careului a fost respins cu piciorul de portarul Toma în corner.

În minutul 39 Oțelul a marcat golul de 3-0. O minge pierdută la centru terenului de jucătorii Făureiului a declanșat un atac rapid al gazdelor, Jardan a centrat de pe stânga și Demian a înscris cu o deviere din 4 metri, la colțul lung.

În minutul 40 Stelică Nicoliță a șutat de la 17 metri, fără preluare, dar mingea a trecut mult pe lângă poarta apărată de Ursu. În minutul 45 Niculae i-a pas în dreapta lui Jardan, care a șutat de la 9 metri peste poarta lui Toma și scorul la pauză a rămas 3-0.

În minutul 46 Mocanu a pasat în spate pentru Drezaliu, care a călcat pe minge în propriul careu și demian a recuperat mingea și i-a pasat în dreapta, lui Cricimar, iar atacantul gazdelor a îndeplinit o simplă formalitate, marcaând pentru 4-0 din 4 metri.

În minutul 49 Cricimar a centrat în care, Jardan a preluat și a șutat de lângă Ion, în stânga portarului, 5-0. În minutul 51, după o fază cursivă a gazdelor, Cisotti a șutat din colțul careului de 6 metri în brațele portarului Toma.

În minutul 65 după o combinație pe partea dreaptă Angheluță a centrat pe jos în careu, iar Denis Cireș a șutat de la 14 metri, mingea a fost deviată de Drezaliu și a intrat în poartă, 6-0.

În minutul 70. după o centrare de pe dreapta a lui Angheluță, mingea a fost bâlbâită în careul oaspeților și a ajuns la Denis Cireș, care a șutat din 8 metri. Mingea l-a lovit pe Bălan și a intrat în poartă, surprinzându-l pe pcior greșit pe portarul Toma. Două minute mai târziu Denis Cireș a fost aproape de al treilea său gol, dar șutul său de la 9 metri a trecut peste poarta apărată de Toma.

În minutul 77 Florin Bălan a șutat de la distanță, dar mingea a fost reținută de Ursu. A fost primul șut pe spațiul porții gazdelor expediat de cei de la CS Făurei. În minutul 78 Farcaș a șutat de la 9 metri, dar Mocanu a respins mingea de pe linia porții.

În minutul 83 Vaștag a executat o lovitură liberă din apropierea liniei de margine, de pe partea dreaptă a atacului gălățenilor, și a șutat cu boltă, direct pe poartă, trimițănd în plasă, 8-0.

În minutul 89 Marc Cireș a centrat din colțul acreuluid e 16 metri și Cîrjan a reluat cu capul din 6 metri peste poartă. În minutul 90+2 Niculae a șutat de la marginea careului, dar Toma a respins în transversală apoi mingea a ieșit în corner.

Oțelul: Ursu – Farcaș, Cojocaru (min. 61 I. Neagu), Ghiocel (cpt), Niculae – Vaștag, Jardan (min. 51 Marc Cireș), Dobre – Demian (min. 61 Angheluță), Cricimar (min. 69 Cîrjan), Cisotti (min. 51 Denis Cireș).

CS Făurei: Toma – M. Mocanu, Drezaliu, Comșa (min. 54 Constantinescu), V. Ion, Chihaia (min. 90+2 R. Costea), Tănase (min. 69 Chiburtă_, S. Moise (min. 54 Boungou Laz), Gherghișan (min. 69 Dunca), S. Nicoliță.

După această victorie Oțelul a trecut pe locul 2, cu 18 puncte, iar CS Făurei rămâne pe penultimul loc, cu 4 puncte.

În ultima etapă a turului Oțelul Galați va juca pe eren propriu cu CSM Rm. Sărat, iar CS Făurei joacă acasă cu Metalul Buzău.

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Galati