Federația Română de Fotbal a stabilit programul fazei de play-off din Liga I, acolo unde United Galați a ajuns alături de Imperial Wet Miercurea Ciuc, Autobergamo Deva și FK Odorheiu Secuiesc. În această grupă de patru se va juca în sistem turneu, fiecare cu fiecare, iar echipele pornesc cu un anumit număr de puncte, ca urmare a rezultatelor obținute în sezonul regulat. Astfel, United începe cu 3 puncte, Imperial Wet cu 2 puncte, Autobergamo cu 1 punct, iar Odorheiu pornește de la zero puncte.

În perioada 13-15 februarie, gălățenii vor juca pe rând cu FK Odorheiu Secuiesc (13 februarie), Imperial Wet (14 februarie) și Autobergamo (15 februarie). Apoi, în perioada 20-22 martie, ordinea jocurilor va fi următoarea: Autobergamo (20 martie), FK Odorheiu (21 martie) și Imperial Wet (22 martie). Se va juca tot în stil turneu, ca și în sezonul regulat, iar locațiile urmează să fie stabilite în perioada următoare. Cel mai probabil vor fi locații neutre.

Până atunci, United Galați va juca sâmbătă, 16 ianuarie 2021, în Polonia,cu Record Bielsko-Biala, iar echipa care va câștiga această confruntare se va califica mai departe, în optimile Ligii Campionilor la futsal. 

Sursa: Realitatea de Galati