United Galați a pierdut, scor 4-2 (2-1), pe terenul nou promovatei, Sportul Ciorăști, într-un meci din Liga I de futsal. Gălățenii au rămas pe locul al patrulea în clasament, îndepărtându-se de contracandidatele la titlu.

În secunda 14, gazdele au deschis scorul prin Aramă, iar în minutul 6 Araujo a egalat. Sportul Ciorăști a marcat pentru 2-1 prin Dumitru Ion, în minutul 11, rezultat care a rămas până la pauză. 

După pauză, formația pregătită de Florin Ignat a forțat, ieșind și în 5 contra 4, însă a mai încasat un gol în minutul 23, marcat de Aramă. Crișan a punctat pentru 3-2 în minutul 28, apoi același Araujo, dintr-o lovitură liberă, a înscris un gol al egalării anulat de arbitri. Pe final, Crișan a nimerit bara cu un șut senzațional. N-a fost 3-3, ci 4-2, pe o altă contră a celor de la Ciorăști, în minutul 38, gol marcat de R. Crăciun.

UNITED: Cîrdei – Tacot, Burdujel, Cireș, A. Crăciun. Rezerve: Toniță, Păduraru, Araujo, Petică, Arhire, Oană, Crișan, Coquinho, Ignat. Antrenor: Florin Ignat.

În următoarea etapă, United va juca la Galați, cu CFR Timișoara. Meciul va avea loc miercuri, 1 decembrie, de la ora 15,00, la Sala Sporturilor „Dunărea”. Pentru această partidă, accesul spectatorilor la meci va fi permis în proporție de 30% din capacitatea sălii.

Sursa: Realitatea de Galati