După victoria 11-5 din primul meci al turneului de la Târgu Secuiesc, United Galați a marcat de 14 ori în doilea joc al reuniunii din Covasna. Băieții antrenați de Florin Ignat s-au impus cu scorul 14-5 în meciul cu gazdele turneului, KSE Târgu Secuiesc, meci ce a contat pentru etapa a IX-a, prima etapă a returului.

Araujo și Tacot au marcat câte patru goluri pentru United, Octavian Cireș și Andrei Crăciun au marcat câte două goluri. Pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Petică și Crișan.

În clasamentul la zi din Liga I la futsal, United Galați ocupă locul trei cu 16 puncte din 7 jocuri, la trei puncte de echipa de pe locul doi, Imperial Miercurea Ciuc, care are 19 puncte din 7 jocuri, și o distanță de șapte puncte de echipa de pe primul loc, Autobergamo Deva, hunedorenii au disputat 9 jocuri în acest sezon și au 22 de puncte.

După ce au disputat șase jocuri în acest sezon gălățenii au un golaveraj impresionat, 67 de goluri marcate, cele mai multe din Liga I, dar și 30 încasate.

Pentru United Galați urmează debutul în Liga Campionilor. Duminică, 29 noiembrie, de la ora 16.00, echipa gălățeană de futsal va juca la Sala Sporturilor Dunărea, cu israelienii de la Dolphins Ashdod.

Sursa: Realitatea de Galati