United Galați a obținut marți seara a patra victorie în actuala ediție a Ligii I în meciul jucat la Timișoara, cu CFR, în etapa a V-a din Liga I la futsal. Chiar dacă au avut în față o echipă nou promovată, cu fostul selecționer al României în postură de antrenor-jucător, United s-a impus în jocul de pe terenul timișenilor cu scorul 2-1 (2-1) în condițiile în care au avut multe indisponibilități și jucat și fără Burdujel mai mult de o repriză, acesta fiind eliminat în prima repriză. Crăciun, Coquinho și Păduraru au lipsit, Toniță a stat pe bancă, dar cu probleme medicale, iar Cireș a jucat cu probleme la gleznă.

Gălățenii au deschis scorul în minutul 11 prin Cireș. Gălățenii s-au desprins la 2-0, Crișan a marcat cu șase minute înainte de pauză, însă finalul primei părți a fost jucat de United cu emoții după ce căpitanul Burdujel a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. Momentul a fost speculat de gazde care au marcat pentru 2-1 cu 41 de secunde înainte de pauză.

În partea a doua a meciului United a jucat pentru conservarea avantajului. Gălățenii au avut și câteva oportunități de a înscrie, iar pe final gazdele au forțat egalarea cu 5 contra 4 însă fără a pune în pericol victoria gălățeană.

După victoria de la Timișoara formația gălățeană a acumulat 10 puncte, la egalitate de puncte cu Autobergamo Deva, locurile 2-3. În etapa a VI-a United Galați va juca pe teren propriu, duminică, 17 octombrie, de la ora 18.00, cu Luceafărul Buzău.

Sursa: Realitatea de Galati