United a învins Deva şi a urcat pe primul loc al Ligii I de futsal

Golurile gălăţenilor au fost înscrise de: Nuno Coco - 3, Ignat şi Borges

United Galaţi a învins, luni seară, pe teren propriu, formaţia Autobergamo Deva şi a urcat pe primul loc al Ligii I de futsal.

Partida, disputată în Sala Sporturilor „Dunărea”, a fost în general echilibrată, gazdele fiind mai inspirate la finalizare, în debutul reprizei secunde. După o primă parte încheiată la egalitate, scor 2-2, gălăţenii au punctat de două ori în numai câteva minute, imediat după reluare. A urmat o cursă de urmărire a ardelenilor, care însă n-au reuşit să reducă din diferenţa de pe tabela de marcaj.

Scor final: 5-3 (2-2) în favoarea celor de la United Galaţi. Golurile gălăţenilor au fost înscrise de: Nuno Coco – 3, Ignat şi Borges.

Victoria în faţa echipei din Deva a fost cea de-a cincea obţinută de United în actuala ediţie de campionat, din cinci meciuri. În ciuda penalizării de 3 puncte, dictată în urma unor declaraţii ale preşedintelui Toader Ştefu, gălăţenii au urcat pe primul loc al clasamentului, cu 12 puncte, golaveraj 32-8. Pe locul al doilea, tot cu 12 puncte golaveraj (34-11), se află Dunărea Călăraşi, iar pe locul 3 este Autobergamo Deva, cu 10 puncte.

În etapa a VI-a, United va juca în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, pe 21 octombrie.

Articolul precedentPrins de polițiști cu un permis fals, chipurile emis în Guineea-Bissau
Articolul următorPeste 25.000 de hectare din judeţul Galaţi, afectate de fenomene meteorologice nefavorabile