Duminică, de la ora 13.00, pe stadionul din Liești, nou promovata Unirea Braniștea a întâlnit pe Dinamo Bacău, într-un meci considerat pe teren propriu contând pentru etapa a V-a din seria a II-a a Ligii a 3-a. Echipa din Braniștea a câștigat cu 3-1 (1-0) și a urcat pe locul 5, cu 7 puncte, folaveraj 8-6. 

După mai multe situații de poartă ale ambelor echipe, Unirea Braniștea a reușit să deschidă scorul prin Spînache, care a reluat din șase metri, o centrare de pe stânga a lui Oniciu, la prima bară. Oaspeții și-au creat apoi câteva ocazii de a marca, dar portarul Ursu, fundașii gazdelor sau imprecizia șuturilor jucătorilor băcăuani au făcut ca scorul la pauză să rămână 1-0. 

În repriza a doua s-a jucat în același ritm alert, cu faze la ambele porți, iar cei care au marcat primii au fost tot cei de la Braniștea, prin același Spînache, care a reluat cu capul de la 4 metri, o centrare venită din colțul din stânga al careului de 16 metri, la bara a doua. 

Dumitru a marcat apoi pentru 3-0, după o centrare de pe partea stângă, iar pe final de meci oaspeții au reușit să înscrie golul de 3-1. 

În etapa următoare, Unirea Braniștea va juca în deplasare, vineri, 30 septembrie, de la ora 17.00, cu Aerostar Bacău. 

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCrenvurști cu bacterii, retrași din magazine
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET