Un tânăr gălăţean a fost tâlhărit de prietenul fetei pe care abia o cunoscuse

Un tânăr gălăţean dornic de amor a fost tâlhărit de prietenul fetei pe care abia o cunoscuse, în apartamentul în care îşi imagina că urma să petreacă o noapte de dragoste.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din comuna Vârlezi, a cunoscut, miercuri seara, o fată şi a plecat cu aceasta într-un apartament situat pe strada Roşiori din municipiul Galaţi. La scurt timp după ce au ajuns în locuinţă, în apartament a intrat un bărbat, care l-a ameninţat pe tânăr cu un cuţit şi l-a lovit peste faţă, după care i-a luat din portofel suma de 1.500 de euro. Tânărul vârlezean a reuşit să fugă, într-un moment de neatenţie al agresorului, şi a anunţat poliţia că a fost tâlhărit.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat persoanele bănuite şi au aflat că atacul fusese plănuit dinainte de cei doi complici. Aceştia, un bărbat de 30 de ani şi o tânără de 17 ani, sunt cercetaţi pentru infracţiunea de tâlhărie, respectiv, complicitate la tâlhărie. Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentPrins cu un transport de lemne „fantomă” şi amendat zdravăn
Articolul următorGalaţiul primeşte 15 milioane de euro pentru finanţarea unor proiecte finalizate