Joi, 25 mai 2023, în jurul orei 18:20, un tânăr cu vârsta de 18 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism și efectua manevra de mers înapoi pe strada Stadionului, din Galați, a lovit peretele unei unități comerciale amplasată în zona respectivă. În urma acestui eveniment rutier au rezultat doar pagube materiale.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. De asemenea, la testarea alcoolscop a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentRotativa se amână. Nicolae Ciucă a anunțat că NU pleacă de la Guvern. Ciolacu: Este o decizie corectă
Articolul următorLucrări de investiții la rețeaua de apă potabilă din str. Domnească, ce implică oprirea apei în 29 mai 2023, interval orar 07,30-22,00