Un şofer gălăţean, implicat într-un accident în judeţul Brăila. Acesta a acroşat un pieton în stare de ebrietate, care i-a sărit în faţă. 

Un gălăţean de 48 de ani a fost implicat într-un accident rutier pe raza judeţului Brăila. Şoferul traversa marţi seară, după orele 21,00, localitatea Filipeşti, fiind în drum spre Buzău. La un moment dat, în cale i-a apărut un pieton, pe care nu-l observase, vizibilitatea fiind redusă.
Autoturismul l-a lovit în plin, provocâdu-i numeroase răni. Victima a fost transportată la spital şi internată în vederea efectuării de investigaţii şi tratament. Poliţiştii au stabilit că şoferul gălăţean nu consumase alcool. Victima, un localnic din Filipeşti, în vârstă de 33 de ani, era însă într-o stare de beţie vecină cu coma alcoolică. Testat, a reieşit o concentraţie de alcool în aerul expirat de 1,39 la mie. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii brăileni trebuie să stabilească în ce măsură sunt vinovaţi cei doi bărbaţi implicaţi în accident.

Articolul precedentArtişti din opt ţări la Festivalul Internaţional de Folclor de la Galaţi
Articolul următorTopul gimnaziilor gălăţene, în funcţie de mediile de admitere la liceu