Poliţiştii gălățeni caută un bărbat, de 69 de ani, care a plecat, în cursul acestei zile, de la domiciliul său, din municipiul Galați, și nu a mai revenit. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 20 octombrie  a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 4 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că tatăl său, Moglan Mihăiță a plecat, în ziua respectivă, de la locuința sa, de pe strada Av. Vasile Craiu, din municipiul Galați, și nu a mai revenit.

La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu un pantalon de culoare gri închis și geacă neagră de fâș, era încălțat cu pantofi sport negri, cu dungi albe, laterale, iar pe cap purta o șapcă de culoare kaki.
 
Semnalamente:  înălțime  – 1,60 m, greutate –  aproximativ 60 kg, păr scurt, grizonat, ochi albaștri.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă112, sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentUnde se pot vaccina gălățenii?
Articolul următorDepistat la volan sub influența alcoolului