Ambulante pot fi vazute parcate la sediul Serviciului De Ambulanta Al Municipiului Bucuresti. Serviciul de ambulanta este suprasolicitat in perioada caniculara, peste 15% din interventiile ambulantelor realizandu-se in cazul persoanelor afectate de caldura

Un bărbat a murit după ce şi-a sfâşiat piciorul într-un utilaj. Medicii de la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci nu l-au putut salva. 

Un bărbat de 57 de ani a murit la Tecuci la finele acestei săptămâni, după ce unul dintre membrele inferioare i-a fost sfâşiat de un utilaj. El nu a mai putut fi salvat de medicii de la Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci. Potrivit medicilor de la Ambulanţă, era în stare foarte gravă când a ajuns acolo.

„Am fost solicitaţi să intervenim la o staţie de betoane de la periferia municipiului Tecuci, pentru un bărbat de 57 de ani, căruia îi fusese rupt piciorul la o balastieră. Pacientul avea un traumatism foarte grav, cu ruptură de arteră. A fost transportat la Spitalul din Tecuci, unde din păcate a decedat”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

O anchetă s-a deschis în acest caz, pentru a se stabili cauzele accidentului şi dacă acesta s-a petrecut în timpul programului de lucru.

Articolul precedentLemne transportate fără documente, interceptate de jandarmii gălăţeni
Articolul următorMâine şi poimâine, repartiţii pe posturi pentru cadrele didactice