Un autoturism cu volan pe dreapta a produs un accident cu cinci victime. Incidentul a avut loc în urmă cu puţin timp pe raza comunei Şendreni. 

Astăzi după-amiază, pe raza localităţii şendreni, în apropierea Galaţiului, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a patru adulţi şi a unui copil.

Potrivit poliţiştilor, impactul dintre un autoturism cu volan pe dreapta şi o autobasculantă s-a produs la intersecţia DN 25 cu şoseaua care duce spre Brăila.

Din primele informaţii, vinovat ar fi fost chiar autoturismului. Acesta nu s-a asigurat suficient la intrarea pe şoseaua principală.

„Un bărbat în vârstă de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism cu care venea dinspre Brăila, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu DN 25 şi a vrut să efectueze un viraj la stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu o autobasculantă care circula regulamentar. În urma impactului, conducătorul auto, precum şi trei adulţi aflaţi în maşină, respectiv două femei de 60 şi 61 de ani şi un bărbat de 63 de ani, dar şi un copil în vârstă de 6 ani, au fost răniţi”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Toate victimele au fost transportate cu ambulanţele la spital, pentru investigaţii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentrui vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentFotbalistele de la Universitatea, învinse la Alexandria
Articolul următorA avariat trei maşini conducând sub influenţa alcoolului