Un autobuz a distrus un refugiu dintr-o stație de capăt de traseu. Incidentul ar fi putut avea urmări tragice dacă persoanele din stație nu se mutau. 

Un incident care ar fi putut avea urmări dramatice s-a produs azi dimineaţă, la unul dintre peroanele staţiei de la capătul troleibuzelor, din Micro 19. Stația este una foarte importantă, fiind, în mod obișnuit, plină de călători.

Un mijloc de transport al Tansurb, care efectua curse pe traseul 31, a intrat în plin într-un refugiu pentru călători. Adăpostul s-a dezintegrat, fiind pus la pământ.

Din fericire, cele trei persoane aflate în refugiu s-au mișcat de pe loc exact înainte de impact, susţin martorii.

„Erau trei femei acolo care chiar înainte să intre autobuzul în staţie au mers mai în faţă. Probabil voiau să urce pe la şofer şi să cumpere bilete. Şoferul a luat curba prea larg şi a intrat direct în refugiu”, ne-a spus un martor.

Incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Adăpostul făcut bucăţi în urma impactului cu atobuzul va trebui înlocuit, potrivit reprezentanţilor Primăriei.

„Primăria se va adresa Transurb pentru recuperarea prejudiciului, societate care are posibilitatea să activeze poliţa RCA, operabilă în astfel de situaţii”, ne-a confirmat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Articolul precedentAccident cu victime din pricina neacordării de prioritate
Articolul următorSe caută voluntari pentru împădurire la Pădurea Gârboavele