Trenurile dintre Galați şi București au întârzieri de zeci de minute

Trenurile dintre Galați şi București au întârzieri de zeci de minute, din cauza vremii nefavorabile, conform informaţiilor făcute publice de CFR.

Astfel, trenul IR 15027 Galaţi – Bucureşti are anunţată o întârziere de 95 de minute, iar alte patru curse vor ajunge mai târziu decât este programat. În loc să ajungă la ora 11:30, spre exemplu, trenul IR 15027 urma să sosească la ora 13:05. De asemenea, trenul IR 1574 Galaţi – Bucureşti are şi el anunţată o întârziere de 30 de minute.

În cursul zilei de ieri, trenul Interregio 1575, care circula între Bucureşti şi Galaţi, a rămas, timp de mai bine de trei ore, blocat în staţia Cilibia, din cauza unor probleme tehnice ale locomotivei. Potrivit CFR Infrastructură, trenul a fost nevoit să aştepte în gară sosirea echipelor de intervenţie. Trenul a oprit la ora 16.05 în staţia Cilibia, reparaţia locomotivei s-a finalizat în jurul orei 19.05, iar circulaţia fost reluată la ora 19.25.

O parte dintre pasageri au găsit însă alte soluţii de transport pentru a ajunge la Galaţi. Cei mai mulţi au plecat cu alte trenuri care au circulat în respectivul interval orar prin staţia Cilibia şi aveau traseu comun până la Galaţi.

Articolul precedent45 de spaţii de învăţământ din Galaţi nu au autorizaţie de securitate la incendiu
Articolul următorUn șofer din Timiș a ajuns cu autobuzul în șanț, pe centura Tecuciului