La data de 15 februarie a.c., pe raza județului Galați, s-au produs trei accidente rutiere, soldate cu rănirea a trei pietoni.

Primul dintre acestea, a avut loc, în jurul orei 10.00, pe strada Dogăriei, din municipiul Galați, în el fiind implicat un autoturism condus de un bărbat, de 67 de ani, și o femeie de 73 de ani, ambii din municipiul Galați.

Din primele verificări, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Galați, a reieșit că femeia ar fi fost acroșată de autoturism, în timp ce traversa strada, pe marcajul pietonal. Victima a fost transportată la spital, dar nu a necesitat internarea.

Cel de-al doilea accident s-a produs în municipiul Tecuci, pe strada Aleea Vasile Alecsandri, victimă fiind o femeie, de 53 de ani, angajată în traversarea străzii. Aceasta a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, care a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști.

Ultimul dintre accidentele în care au fost implicați pietoni, a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, în jurul orei 20.25, polițiștii Biroului Rutier Galați deplasându-se, și de această dată, la fața locului, pe D.J. 261A, în comuna Scânteiești.

În urma primelor verificări, au stabilit că victima accidentului, un bărbat, de 36 de ani, a fost acroșată de o autoutilitară la volanul căruia se afla un bărbat, de 34 de ani, în timp ce se deplasa pe marginea drumului, pe sensul de mers al autovehiculului.

La testarea alcoolscopică, polițiștii au constatat că victima se afla sub influența alcoolului, valoarea înregistrată fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările urmând să stabilească împrejurările concrete în care s-au petrecut acestea

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCHECK-IN. Adeverința de vaccinare, salvarea turiștilor. Soluția vacanțelor fără carantină
Articolul următorArestare provizorie, în vederea extrădării