Aflată în perioada de pregătire pentru noua ediție de campionat a Ligii a 3-a Sporting Liești a concretizat trei transferuri. Clubul gălățean a perfectat trei transferuri: George Bîrlădeanu, Stelian Cucu și Bogdan Crihană.

George Bîrlădeanu, are 33 de ani, este mijlocaș dreapta, dar poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv în spatele vârfului sau chiar atacant. Este format de Dunărea Galați, club pentru care e debutat în 2004 în Liga a 2-a, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Iași, (Liga I și Liga a III-a), Unirea Urziceni (Liga I), fiind parte a lotului care a obținut titlul de campioană a României în sezonul 2008-2009, Farul Constanța (Liga a II-a), Oțelul Galați (Liga I și Liga a III-a). În prima parte a anului a jucat pentru Oțelul Galați

Stelian Cucu, are 32 de ani, este mijlocaș defensiv, dar poate fi folosit și ca fundaș central. Format la clubul Dunărea, în Liga a 2-a, a evoluat sub formă de împrumut la Concordia Chiajna, tot în Liga a 2-a, în sezonul 2010-2011. A revenit la FCM Dunărea după care a făcut pasul spre Oțelul, în Liga I. După ce Oțelul a retrogradat Stelian Cucu a rămas în Liga I, dar la FC Botoșani club pentru care a evoluat timp de trei sezoane. Tot în Liga I a evoluat, pentru un sezon, și cu Dunărea Călărași. Înaintea transferului la SC Oțelul a mai trecut pe la Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna.

Bogdan Crihană, este mijlocaș, are 23 de ani, iar la nivelul seniorilor a evoluat doar pentru SC Oțelul Galați. Crihană a fost în discuții și cu Viitorul Ianca. 

În pregătiri cu Sporting Liești mai sunt și alți jucători, dar momentan doar cei trei sunt jucătorii clubului din Liești.

Vineri gruparea gălățeană a susținut al doilea meci de pregătire al verii, joc câștigat cu scorul 4-0 contra celor de la Sportul Chiscani. Au marcat: Grigoraș, Bîrlădeanu, Spînache, Iftimie. Antrenorul Ionuț Niculcea a început meciul cu formula: Vădeanu – Voicu, Maftei, Drăgan, Ștefănescu, Munchiu, Grigoraș, Iancu, Mark, Călin, Țicămucă. În repriza a doua au jucat: Brăneț, Cucu, Dima, Hodorogea, Năstase, Mihu, Murgoci, Iftimie, Zărnescu, Spînache, Bîrlădeanu, Popa, Milea.

Sursa: Realitatea de Galati