Primăria municipiului Galați informează că la următoarea ședință a Consiliului Local se vor propune modificări în privința transportului public în comun. Astfel, se au în vedere suplimentări de capacități sau creșteri de frecvență pe unele trasee, dar și desființări de trasee ținând cont de suprapuneri sau de gradul de încărcare.

Astfel, propunerile vizează modificarea următoarelor trasee: 9 (scoaterea de pe strada Regiment 11 Siret); 15 (stabilirea turului și a returului pe str. Portului – str. Dogăriei – str. Al Moruzzi – Str. A. Ipatescu – Gara CFR fără a mai ajunge la INTFOR); 16 (scurtarea traseului până în Țilgina I/II fără a mai ajunge la Piața Centrală); 28 (stabilirea și a turului și a returului pe str. Ghe. Doja – str. Siderurgiștilor – str. A. Saligny – str. Basarabiei – Bulevardul G. Coșbuc – str. Bucovinei); 41 (stabilirea turului și a returului în intervalul orar 9.00 – 22.00 pe ruta Selgros, Centrul Delfinul și Auchan); 15N (prelungirea ultimei curse cu plecare de la Gara CFR de la ora 23.05 până în Micro 19).
Totodată, se propune desființarea traseelor 104, 12 și 29, având în vedere suprapunerea cu alte trasee, dar și gradul de încărcare.
Aceste modificări ar putea intra în vigoare chiar de la începutul lunii iulie, în urma votului consilierilor locali.

”Facem apel în continuare către gălățeni să valideze biletele sau cardurilor de călătorie la fiecare urcare în mijloacele de transport. În funcție de gradul de încărcare, pe viitor ar mai putea apărea modificări” se menționează în comunicatul Primăriei Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentModificarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 544/2001
Articolul următorSărbătoare 28 iunie – Aducerea Moaștelor Sfinților Mucenici Doctori fără de arginți Chir și Ioan