Tecuceanul care a câştigat 600.000 de euro la Loto 6/49 şi-a încasat banii

Tecuceanul care a câştigat, duminica trecută, peste 600.000 de euro la Loto 6/49 şi-a încasat banii de la sediul Loteriei Române.

Bărbatul a câștigat 2.898.134,80 lei la categoria I a extragerii Loto 6/49 din 2 iunie. Tecuceanul se numeşte Nicolae Preuțescu şi a spus că joacă la loto de aproape 30 de ani. Câştigătorul a mai declarat că patru dintre numerele care i-au adus premiul au o semnificaţie personală, reprezentând date de naștere, a sa şi ale copiilor. El a precizat că joacă aceste patru numere de fiecare dată, celelalte două fiind alese la întâmplare.

Numerele extrase duminică, 2 iunie, au fost: 18, 9, 26, 34, 49, 11. Biletul norocos, în valoare de numai 8,5 lei, a fost jucat la agenția 17-021 din Tecuci și a fost completat cu o variantă simpla la Loto 6/49 și o variantă la Noroc.

Bărbatul din Tecuci a aflat că este câștigator al marelui premiului în direct, pentru că urmărea extragerea la televizor. Câştigătorul a spus că va continua să joace la loto și a precizat că banii încasaţi îi va folosi pentru a-și ajuta copiii.

Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut anul acesta la Loto 6/49, ambele premii revenindu-le unor gălăţeni. Pe 12 mai, Andrei Butnariu, patronul unei firme cunoscute în Galaţi a câştigat aproape 5 milioane de euro.

Articolul precedentFestivalul „Folk la Dunăre”, vineri şi sâmbătă, în Grădina Publică
Articolul următorO femeie și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în Bariera Traian