O familie din localitatea gălăţeană Pechea trece printr-o tragedie cumplită după ce fiul acestora, în vârstă de 22 de ani, a fost implicat într-un grav accident rutier, fiind transportat în comă la spital unde a fost testat – aşa cum cere protocolul – şi a ieşit pozitiv la COVID-19. După numai câteva ore, tânărul a murit din cauza traumatismelor suferite în accident. Din păcate însă, pentru că băiatul a ieşit pozitiv la testul COVID, familia nu este lăsată să facă funerarii normale. 

Accidentul în urma căruia și-a pierdit viața tânăril de 21 de ani s-a petrecut miercuri, 21 ianuarie 2021, în zona comunei Schela 

Citește: https://realitateadegalati.net/un-tanar-de-21-de-ani-a-murit-dupa-ce-sa-rasturnat-cu-masina/

După câteva ore de resuscitare, medicii au fost nevoiţi să declare decesul din pricina multiplelor traumatisme craniene. Familia a fost anunţată că poate ridica corpul neînsufleţit după autopsia care a fost cerută de Parchet ca urmare a unui accident rutier. Trupul tânărului trebuie ridicat de la morga COVID a spitalului, fapt care a generat supărarea mare şi nemulţumirea familiei, care nu-şi pot înmormânta fiul decât cu restricţiile impuse de pandemie. Oamenii vor să facă o înmormântare normală, nu cu restricţii COVID. Familia cere retestarea trupului neînsufleţit, dar acest lucru nu este posibil decât la solicitarea Parchetului, în anumite condiţii prevăzute de lege.

Sursa: Realitatea de Galati