Subprefectul liberal Andra-Mihaela Costache a anunțat, vineri, 19 mai, pe pagina sa de Facebook, că a decis să renunțe la funcție. Este a doua oară când aceasta demisionează din funcție, după o demisie în 18 mai 2021, la doar două luni și jumătate după ce a fost numită în această funcție. Atunci ea a demisionat pentru a candida la alegerile locale din Târgu Bujor, pentru funcția de primar. Costache a revenit pe funcție pe 14 iulie 2021, după ce a pierdut alegerile. 

”După cum mulți dintre voi știu, în ultimii doi ani am avut onoarea de a deține funcția de subprefect. Am ales, însă, să preiau mandatul de consilier județean din partea PNL, începând de luna aceasta. Odată cu depunerea jurământului, voi deschide un nou capitol din activitatea mea profesională, încheindu-l pe cel anterior”, a scris Andra Costache, pe pagina sa de socializare.

”Am luat această decizie pentru că îmi propun să fiu mai aproape de oamenii din Târgu Bujor, iar energia și timpul meu să fie dedicate proiectelor care îi vizează”, a adăugat aceasta.

Cel mai probabil, în cadrul viitoarei ședințe ordinare a Consiliului Județean din această lună, Andra Costache îl va înlocui pe fostul consilier liberal Cătălin Moroșanu, demisionat din funcție încă din luna decembrie a anului trecut.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentConstructorii Podului suspendat peste Dunăre au ajuns la al patrulea certificat negativ
Articolul următorSpectacolul „Amy Winehouse… prea devreme“ din nou pe scena Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” Galaţi