Un bărbat de 46 ani din judeţul Galaţi a decedat, miercuri seara, după ce scara exterioară a casei la care lucra s-a prăbuşit peste el, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galați.

La ora 20.30, Dispeceratul ISU Galaţi a fost anunţat prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Costache Negri a fost prins sub o scară exterioară din beton care s-a prăbuşit peste el în momentul in care efectua lucrări pentru decofrare.

La faţa locului au intervenit de urgenţă pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Pechea, două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă cu medic şi autospeciala pentru descarcerare grea din cadrul Detaşamentului de pompieri Galaţi.

Pompierii au improvizat o pârghie din dispozitivul de remorcare al autospecialei de intervenţie pentru îndepărtarea elementelor de construcţie prăbuşite şi extragerea bărbatului.

Din păcate, trupul bărbatului prezenta răni incompatibile cu viaţa, iar medicul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Galaţi a declarat decesul.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentIa pastila SRS! Cât de iresponsabil poate fi un ministru?
Articolul următorLa secția ATI-COVID de la Spitalul Județean de Urgență Galați nu mai sunt paturi libere