Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați  efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați– I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galați, un autovehicul, condus de gălățeanul M.V., în vârstă de 43 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

S.T.P.F. Galați

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 36. Interzis la leagăne, permis la tiribombe
Articolul următorBilanț COVID pentru ultimele 24 de ore: 823 de cazuri noi și 19 decese/ Au fost efectuate 8.000 de teste