Sporting Liești a încheiat anul cu o victorie la scor, în etapa a 15-a, în meciul jucat pe teren propriu cu Viitorul Ianca. Echipa pregătită de profesorul Cătălin Savu a trecut cu scorul 8-0 (3-0) de Viitorul Ianca, o formație ce s-a remarcat în acest sezon prin rezultatele obținute în jocurile din deplasare, unde echipa lui Adrian Baldovin a obținut 11 puncte, din 8 meciuri.

Sporting Liești a deschis scorul în minutul 3, prin Gicu Iordache, fostul jucător al Daciei Unirea Brăila în perioada când echipa brăileană evolua în Liga a 2-a și era antrenată de Alin Pânzaru. În minutul 37 Iordache a realizat ”dubla”, iar în minutul 45 Viorel Costea a marcat pentru 3-0.

După pauză, Sporting Liești a continuat să înscrie în poarta apărată de Alin Mihai. În minutul 54 Andrei Mihu a marcat pentru 4-0. În minutul 67 Adrian grigoraș a marcat și el, apoi Costea a realizat și el ”dubla” în minutul 69, ducând scorul la 6-0. În minutul 73, Grigoraș a marcat al doilea său gol în acest meci, iar în minutul 88 Sevastian a înscris pentru 8-0, stabilind și scorul final al partidei. 

Sporting Liești: Brăneț – Ștefănescu, Maftei, D. Dima (min. 30 Crihană), Sevastian, Chiriac (min. 70 Angheluță), Munchiu, Al. Stan (min. 70 A. Călin), G. Iordache (min. 66 Ad. Grigoraș), Mihu, Costea (min. 70 Cucu).

Viitorul Ianca: A. Mihai – L. Coteț (min. 67 V. Cozman), Moroianu (min. 79 I. Comșa), D. Popa, Păvălache (min. 46 Șoptică), M. Dima, Ciucureanu, R. Băluță (min. 46 R. Ciochină), Ad. Postolea, A. Petrache, M. Coman (min. 67 M. Coman)

Sporting Liești iernează pe poziția a 6-a în seria a II-a din Liga a 3-a cu 24 de puncte, patru puncte mai puțin decât Aerostar Bacău și Unirea Braniștea, echipele aflate în luptă directă pentru locul 4. Viitorul Ianca iernează pe locu 7, cu 15 puncte. La reluarea meciurilor din Liga a 3-a, pe 11 martie, Sporting Liești va juca pe terenul celor de la Metalul Buzău, echipa de pe locul 2, iar Viitorul Ianca va primi pe teren propriu vizita celor de la Voința Limpeziș. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentAustria, singurul obstacol spre Schengen: „Extinderea unui sistem deja disfuncţional nu poate funcţiona”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET