Sâmbătă, 27 august 2022, în jurul orei 07:30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, aflați în timpul serviciului, au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autoturism care circula pe strada Basarabiei dinspre strada Ing. Anghel Saligny, însă bărbatul aflat la volan a refuzat să oprească. Acesta a demarat în trombă mai departe pe strada Basarabiei către bulevardul George Coșbuc, săvârșind mai multe abateri la regimul rutier pe tot parcursul urmăririi.

După ce a pătruns cu autoturismul în incinta unui complex rezidențial situat pe strada Basarabiei, a abandonat mașina și a fugit în interiorul unei scări de bloc din acest complex. La scurt timp, polițiștii l-au indentificat pe conducătorul auto, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 28 ani din municipiul Galați.

La testarea alcoolscopică a rezultat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultând valoare pozitivă pentru cocaină.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați unde i-au fost racoltate probe biologice în vederea stabilirii substanțelor psiohoactive în organism.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a fost sancționat contravențional cu amendă de 4205 de lei pentru contravențiile săvârșite la regimul rutier.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCum va fi vremea în septembrie
Articolul următorAmeninţare cu bombă, la nunta liderului AUR de la Măciuca (Vâlcea)