Separatoarele de sens de pe strada Traian nu au rezistat nici o lună. Acestea fuseseră impuse de o finanţare europeană câştigată de Primărie. 

Separatoarele de sens de pe strada Traian, tronsonul cuprins între Piaţa Centrală (capăt de linie tramvai) şi strada Basarabiei, au fost montate în perioada 4-8 martie a.c., pentru a crea o bandă dedicată. Ele nu au supravieţuit traficului intens din zonă nici măcar o lună, pentur că şoferii trec peste ele, deşi nu au voie.

Multe dintre ele sunt acum distruse, deplasate sau dispărute cu totul din locul unde au fost montate. Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, dispozitivele avariate sau desprinse cu totul vor fi înlocuite cu altele noi, fără costuri suplimentare. Acest lucru este prevăzut în cadrul garanţiei contractului încheiat de administraţia locală cu firma Tancrad, contract în valoare de 76.055,02 de lei (fără TVA).

Montarea lor a fost impusă de finanţarea europeană câştigată de Primărie pentru reabilitarea străzii Traian. Scopul separatoarelor din cauciuc era să creeze o bandă de circulaţie dedicată tramvaielor şi taxiurilor.

Articolul precedentCei 20 de tineri gălăţeni pentru naţionala de Informatică
Articolul următorDe luni, trafic rutier închis pe strada Basarabiei