Antrenorul Petre Grigoraş a sunat luni adunarea pentru jucătorii de la SC Oțelul Galați, la care au răspuns 26 de jucători. Lotul Oțelului se va pregăti la Galați până la 29 ianuarie, când este programată plecarea în stagiul montan de pregătire de la Câmpulung Moldovenesc.

Lotul de jucători pentru partea a doua a sezonului urmează să fie definitivat în perioada imediat următoare. La reunire au fost prezenţi jucătorii: Portari: Iulian Dinu, Gabriel Ursu, Adriano Doană; Fundaşi: Costin Ghiocel, Cristian Sîrghi, Bogdan Crihană, Ştefan Farcaş, Cosmin Mereuţă, Ştefan Stancu, Dan Popescu, Marius Sevastian, Mihai Manău; Mijlocaşi: Ionuţ Neagu, Denis Cireş, Florin Dobre, Andreas Iani, Georgian Păun, Alin Nica, Bogdan Gavrilă, Stelian Cucu, Cosmin Stoian, George Bârlădeanu, Filip Dima, Alexandru Alecu; Atacanţi: George Cîrjan, Ovidiu Grădinaru.

În componența lotului aflat astăzi la reunire au fost și două noutăți: mijlocașul defensiv Stelian Cucu, 31 ani (Concordia Chiajna) și mijlocașul dreapta George Bârlădeanu, 32 ani (Sporting Liești).

Stelian Nicolae Cucu, născut pe 15 septembrie 1989, la Galați, este un mijlocaș defensiv care poate acoperi și postul de fundaș central. A debutat la Dunărea Galați în eșalonul secund în 2005, a fost împrumutat la Concordia Chiajna în sezonul 2010/2011, iar apoi a făcut pasul în Liga 1 la Oțelul. După retrogradarea echipei în divizia secundă a ajuns la FC Botoșani, apoi a mai evoluat pentru Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și în stagiunea actuala din nou la Concordia Chiajna.

George Bârlădeanu, născut pe 19 februarie 1988, la Galați, evoluează pe postul de mijlocaș dreapta, dar poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv în spatele vârfului sau chiar atacant. Este format de Dunărea Galați, formație pentru care e debutat în 2004, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Politehnica Iași, Unirea Urziceni, fiind parte a lotului care a obținut titlul de campioană a României, Farul Constanța, Oțelul Galați (Liga 1 și Liga 3) și Sporting Liești.

Din lotul cu care a evoluat în prima parte de campionat nu mai face parte atacantul Marius Matei, cele două părți au ajuns la un acord comun de reziliere.

De la primul antrenament al anului au lipsit Gabriel Răducan și Aurelian Petrache, ambii învoiți.

Oţelul şi-a stabilit şi un program de meciuri amicale: 17 februarie – CSM Rm. Sărat – SC Oţelul Galaţi; 20 februarie – SC Oţelul Galaţi – CSM Rm. Sărat; 24 februarie – SC Oţelul Galaţi – Sporting Vaslui; 27 februarie – SC Oţelul Galaţi – Metalul Buzău; 5 martie – Meci şcoală SC Oţelul Galaţi.

Imagine

foto: https://www.facebook.com/SCOtelulGalati/

Sursa: Realitatea de Galati