Şase şoferi gălăţeni, prinşi în weekend la volan după ce băuseră. Polițiștii au întocmit dosare penale în toate aceste cazuri. 

Pe 07 iunie a.c., polițiștii gălățeni au depistat în trafic doi conducători auto, aflați la volan, sub influența alcoolului. Primul, un bărbat de 43 de ani, având o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul pe D.C. 57, în localitatea Umbrărești. Cel de-al doilea, în vârstă de 65 de ani, a fost depistat în localitatea Matca. Avea o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Altă zi, alţi doi „clienţi” 

În ziua următoare, alți doi bărbați, de 21 și 44 de ani, s-au urcat la volan după ce au consumat alcool. Ei au fost depistați de polițiști, unul pe D.J. 255, în localitatea Smârdan, celălalt pe strada Brăilei din municipiul Galați.  Aceştia aveau 0,60, respectiv 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, încă doi contravenienţi

Șirul conducătorilor auto depistați băuți la volan a continuat și pe 09 iunie.  Polițiștii au oprit în trafic, pe raza comunei Cerțești, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani. La testarea alcoolscopică, acesta a prezentat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeași zi, un tânăr, de 22 de ani, care conducea autoturismul în comuna Mihail Kogălniceanu, a fost oprit de polițiști și testat alcoolscopic, valoarea înregistrată fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile mai sus menționate, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentArcada îşi păstrează antrenorul care i-a adus titlul de campioană
Articolul următorDin cauza oboselii, a produs un accident cu două victime