Lucrările de asfaltare vor continua, în data de 9 septembrie 2021, pe strada 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între strada 9 Mai și strada Milcov, pe partea dreaptă de deplasare dinspre strada Tecuci, anunţă Primăria Galaţi. Astfel, intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu Aurel Vlaicu va fi închisă traficului rutier, pe partea estică.

Traficul rutier pe strada 1 Decembrie 1918 se va desfășura în ambele sensuri de deplasare, pe firul stâng, pe direcția dinspre Piața Energiei. Intersecția str. 1 Decembrie 1918 cu str. Tecuci va fi deschisă circulației. Toate autobuzele care circulă de regulă pe sensul de deplasare spre Piața H.M. Berthelot vor fi deviate pe contrasens, care va fi amenajat în acest scop, din strada Tecuci.  Pe sensul opus (Piața H.M. Berthelot spre Piața Energiei ) traseele nu vor fi deviate”, transmite Primăria Galați. 

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, Primăria îi roagă pe conducătorii auto și pe pietoni să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Primăria Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSondaj INSOMAR. Peste jumătate dintre români consideră că PSD și Iohannis s-au apropiat nepermis de mult în ultima perioadă
Articolul următorPieton accidentat în timp ce traversa pe marcajul pietonal