Din cauza surpării apărută în carosabilul străzii Brăile, în zona Tirighina, în noaptea de luni spre marți, administratorul drumului, Primăria Municipiului Galați a decis, miercuri, 17 februarie, închiderea totală a traficului rutier pe acest segment de șosea care corespunde DN 25. 

Șoferii de vehicule cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5 tone au variante pe perioada în care în zona afectată se vor face expertizele geotehnice și lucrările de reparații.

”S-au luat măsuri de semnalizare a zonei afectate, iar traficul rutier va fi deviat la Șendreni, sensul giratoriu de la Nalba, și la Independența. Astfel, traficul greu va fi deviat pe ruta Independența – Slobozia Conachi – Galați. Altă rută ce poate fi folosită de autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone este Șendreni – Brăila – Galați”, a anunțat Primăria Galați. 

Tot de meircuri, se suspendă cursele care asigură traseul de autobuz numărul 30. Reluarea curselor pe acest traseu va fi anunțată în timp util.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentReacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, mai ales la femei. Ce spune Valeriu Gheorghiță, coodonatorul campaniei naţionale de vaccinare antiCovid
Articolul următor”Culisele statului paralel” | MAFIA lemnului din România, subiect de film – pădurari și activiști de mediu AMENINȚAȚI. Cine închide ochii la JAF – VIDEO