Recital ofensiv al echipei gălăţene de hochei pe gheaţă

Un adevărat recital ofensiv al echipei gălăţene au putut vedea spectatorii prezenţi, vineri seara, la meciul de hochei pe gheaţă de la patinoarul „Dunărea”.

În primul meci din acest weekend contra echipei CSHC Marton Aron Sândominic, CSM Galaţi s-a impus cu scorul de 21-1 (8-0, 6-0, 7-1). Trebuie menţionat faptul că grupatrea harghiteană este formată în exclusivitate din jucători sub 23 de ani.

Pentru gălăţeni au înscris în jocul de vineri seara: Kiricenko 4, Butochnov 4, Baskov 3, Zagidulin 2, Neznamov 2, Fefelov 2, Zabludovski 2, Irimia şi Hildebrand.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în campionat în acest sezon, toate disputele fiind câştigate de gruparea gălățeană, cu 14-2, 13-0 şi 14-3. Sâmbătă, de la ora 18.30, și duminică, de la ora 11.00, cele două echipe vor disputa încă două meciuri la Galaţi.

În clasament, după 22 de meciuri disputate, CSM Galaţi continuă să se afle pe locul 3, cu 59 de puncte, la numai trei puncte de Corona Braşov.

După partidele cu Marton Aron, următoarele meciuri pentru hocheiștii de la CSM Galați sunt programate pe 6 şi 8 februarie, în compania formaţiei ACSH Gheorgheni.

Articolul precedentHoţi prinşi după ce au furat bunuri de 10.000 de lei la Stoicani
Articolul următorO maşină a luat foc în parcarea unui supermarket din Micro 17