Martens din Galați, producătorul brandurilor MaDonna, Driver și Postăvaru precum și unul dintre cei mai importanți furnizori de marcă privată pentru marile rețele de magazine, va sista din luna aceasta producția, după 44 de ani de funcționare. Compania, listată pe bursă din 1997, se va ocupa în continuare de distribuție și ar putea urma o delistare de pe Bursă. Fabrica de bere din Galați a fost fondată în anul 1978. 

Producătorul de bere din Galați va sista activitatea din fabrică, urmând să se ocupe exclusiv de activități de distribuție, potrivit unui anunț al companiei la BVB. Producătorul va desființa astfel și locurile de muncă din departamentul de producție.

Potrivit unui anunț al companiei de marți, 1 martie, acționarul majoritar, Bockhold NV Belgia, face o ofertă publică de cumpărare a 301.526 de acțiuni Martens reprezentând 2,28% din capitalul social al companiei. Având în vedere că Bockhold NV Belgia are deja 97,71% dintre acțiuni nu este exclusă o delistare a companiei de la BVB.

Perioada de derulare a ofertei este de 13-24 martie, iar prețul de cumpărare de 1,63 de lei pe o acțiune, scrie economica.net.

 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCampanie inedită la ZOO din Pădurea Gârboavele
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET