Primăria Municipiului Galați informează că, în perioada 16.06.2022 – 30.06.2022, se va derula etapa a III-a din Planul de Acțiune DDD (deratizare, dezinsecție, dezinfecție) pentru anul 2022, prin intermediul Serviciului Public Ecosal.

Astfel, în zilele de 16 și 17 iunie, cu ajutorul unui elicopter, se va interveni aerian în vederea combaterii insectelor zburătoare, utilizându-se substanța Solfac Trio 140 EC.

În intervalul 24.06.2022 – 30.06.2022 se va acționa la sol, utilizându-se aceeași substanță, în vederea combaterii insectelor zburătoare și târâtoare din parcuri, Faleza Dunării, inferioară, grădini și locuri de joacă.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.

”Programul poate suferi modificări în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii” se precizează în comunicatul Primăriei Galați.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentGrapefruit roșu retras de la comercializare
Articolul următorIonuț Pucheanu este nedumerit de politica PSD: ”Eu iau 9 salarii minime pe economie, asta înseamnă că sunt de lux?”