Primăria municipiului Galați informează că trei treceri pentru pietoni din zona centrală a orașului se desființează. Măsura este necesară pentru fluidizarea traficului, având în vedere că în imediata apropiere a acestora se află alte treceri ce sunt folosite mult mai intens de către pietoni.

Cele trei treceri sunt situate pe str. Brăilei, la intersecția cu str. Nicolae Bălcescu (între blocul H și blocul I); str. Domnească, între Hotel Ibis Styles Dunărea Galați și Hotel Mercure Galați Centrum; str. Traian, între blocul K și blocul W3. Lucrările necesare pentru desființare se derulează în perioada 17 – 20 iunie 2022.

”Precizăm că la trecerile pentru pietoni de pe str. Brăilei și str. Domnească se vor desființa instalațiile de semaforizare pentru pietoni, iar la trecerea de pe str. Brăilei (zona pasaj Dunărea) se va desființa instalația de semaforizare pentru autovehicule.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto și pietonii să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră” transmite Primăria Galați.

Sursa: Realitatea de Galati