Primăria a lansat achiziţie publică pentru un festival deja anunţat. În timp ce administraţia locală, teoretic, aştepta oferte, organizatorii făcuseră deja un eveniment pe Facebook. 

Peste 3.600 de gălăţeni s-au arătat interesaţi de „Street Food Festival”, promovat pe Facebook, care are loc între 29 august – 1 septembrie 2019 în Grădina Publică.

Primăria municipiului Galaţi a lansat o achiziţie publică, la care ofertele se aşteptau până astăzi inclusiv, pentru un eveniment similar. Culmea coincidenţei, acesta ar trebui să aibă loc în aceeaşi perioadă şi în acelaşi loc, având şi acelaşi obiect. Cu toate acestea, municipalitatea nu a explicat nicicum situaţia.

Potrivit anunţului postat pe portalul Primăriei, contractul are valoarea estimată de 210.000 de lei fără TVA, pentru „Servicii de organizare a unui festival gastronomic la Galaţi”, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

„Câştigătorul contractului va avea obligaţia să asigure peste 40 de bucătării mobile şi peste 80 de reţete inedite preparate de chefi pricepuţi, dar şi o scenă de minimum 48 de metri pătraţi dotată cu toate utilităţile necesare desfăşurării în bune condiţii a festivalului”, mai precizează caietul de sarcini. Pe lângă concerte cu artişti naţionali şi proiecţii de film, mai sunt cerute activităţi pentru copii: pictură pe faţă, clowni şi pictură pe obiecte din ceramică.

Evenimentul promovat pe Facebook sună exact la fel 
”Street FOOD Festival revine în Galați. Dacă nu ai apucat anul trecut să guști toate bunătățile, stai liniștit. Anul acesta, bucătarii talentați revin cu rețete adunate de prin lume și mulţi chefi noi li se alătură, pentru o aventură culinară și mai grozavă. Concertele, cinema-ul în aer liber, kids zone și Wine garden completează super experiența de care vei avea parte ntre 29 august și 1 septembrie. Hai să ne revedem în Grădina Publică din Galați”, promit, pe Facebook, organizatorii evenimentului, aceiaşi de la evenimentul similar de anul trecut. Ei fac publică şi lista artiştilor care ar urma să concerteze: The Mono Jacks, Byron, Maru, Golan, Grimus etc.

Articolul precedentPrins de poliţiştii de frontieră fără categoria de permis necesară
Articolul următorLucrări cu bani europeni finalizate la Școala nr. 3 din Galați