La Spitalul Judeţean Galaţi sunt în derulare mai multe investiţii, care vor schimba major cea mai mare unitate medicală din judeţ. Sunt lucrări ample, care nu au mai fost realizate până acum la Spitalul Judeţean. Spre exemplu, pentru prima oară în istoria spitalului este în derulare un proiect de consolidare a întregii structuri de rezistență.

Consiliul Județean Galați modernizează etapizat și secțiile medicale, deoarece spitalul trebuie să funcţioneze în continuare. În acest moment, se lucrează în secţiile de cardiologie şi diabet, adică la etajele 8 şi 9.

”Ştiu că mai sunt secţii care au nevoie de intervenţii, secţii unde de mult nu au mai fost realizate lucrări ample de reabilitare. Vom ajunge cu siguranţă şi acolo, pe măsura ce vom avansa cu lucrările de consolidare şi eficienţă energetică. Am fost şi pe şantierul de la UPU. Se lucra la camera unde va fi montat computerul tomograf şi la partea de instalaţii. Se lucrează şi la Ambulatoriului la schimbarea faţadei pentru a eficientiza energetic spitalul, la noua clădire unde va funcţiona secţia de Prosectură şi Anatomie Patologică, precum și la realizarea unui centru modern de diagnosticare a cancerului” a spun președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Imagine

Sursa: Realitatea de Galati