Duminică,  14 august a.c , în jurul orei 09.50, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au oprit în trafic,  pe D.J. 251, un autoturism care circula dinspre Costache Negri către Cudalbi, rulând  cu viteza de 111 km/h, intr-o zonă cu limitare de viteză 50 de km/h.

La volanul autoturismului, a fost identificat un bărbat,  de 34 de ani, din municipiul Galați, care a fost testat de polițiști cu aparatul Drugtest. Întrucât rezultatul a fost pozitiv pentru Metamfetamină, bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice și determinarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Totodată,  în autoturismul condus de acesta, în care se mai aflau 4 persoane, polițiștii au găsit 8 pliculețe din plastic care conțineau un praf de culoare albă,  două țigări cu substanță vegetală de culoare brun-verde  și trei bancnote de 1 leu rulate, conținând o substanță albă.

Acestea au fost ridicate,  în vederea continuării cercetărilor,  iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în aproape toată țara
Articolul următorPatru șoferi depistați astăzi dimineață, pe D. N. 24, deși se aflau sub influența alcoolului