Polițiștii gălățeni au depistat, în două zile consecutive, doi urmăriți internaţional, faţă de care s-au luat măsurile legale ce se impuneau.

Pe 10 septembrie, la prânz, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Galați au depistat, pe strada Prelungirea Brăilei din municipiul Galați, un bărbat care conducea un autoturism având permisul de conducere cu restricții. La o verificare mai amănunțită, s-a constatat că acesta figura în baza de date ca fiind dat în urmărire generală pentru arestare în vederea extrădării.

În cauză au fost întocmite documentele legale și omul a fost predat în custodia polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, i s-a întocmit dosar penal şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Condamnată pentru tâlhărie

În seara zilei de 11 septemebrie, puţin după ora 22,00, a fost rândul poliţiştilor din Folteşti să depiseze o altă persoană de interes pentru autorităţi. De data aceasta, a fost vorba despr eo femeie, care figura ca urmărită internaţional. Pe numele acesteia fusese emis un manadat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani și 4 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Condamnata a fost predată polițiștilor din cadrul IPJ Galați.

 

Articolul precedentTecuceanca Daria Matei a câştigat titlul european la patinaj artistic pe role
Articolul următor32 de spectacole într-o lună de zile la Festivalul Naţional de Comedie