Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie R. Moldova, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităților din R. Moldova, ce s-a dovedit a fi fals.

În data de 03 aprilie a.c., în jurul orei 06.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pe sensul de intare în țară, pasager într-un autoturism înmatriculat în România, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani.

Deoarece polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, i-a fost efectuat un control amănunțit, în urma căruia au descoperit asupra sa un permis de conducere cu însemnele autorităților din Republica Moldova, având imprimate fotografia și datele sale de identitate. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a procurat documentul fals prin intermediul unei persoane necunoscute din Italia, în schimbul sumei de 250 de euro.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentMiron Mitrea, despre scumpirile record: În momente de criză este nevoie să existe un mecanism de reglementare a pieței pe termen scurt
Articolul următorUSR depune moţiune simplă împotriva ministrului Mediului Tanczos Barna