Patru victime, dintre care două minore, într-un accident rutier. Două dintre victime sunt în stare gravă la spital unde au fost transportate după incident.

Accidentul a avut loc pe DN 26, într-o zonă unde sunt două benzi pe sens. Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea incidentului a fost un şofer în vârstă de 21 de ani. Acesta a vrut să schimbe banda de mers şi nu s-a asigurat. Autoturismul tânărului a lovit o altă mașină, proiectând-o într-o dubă parcată.

„Şoferul unui autoturism, în vârstă de 21 de ani, care circula dinspre Vânători spre Galaţi, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani, pe care l-a proiectat într-o autoutilitară parcată în afara părţii carosabile. A rezultat rănirea gravă a două persoane, un bărbat şi o femeie, care au fost transportaţi la spital, şi rănirea uşoară a altor două persoane, şoferul în vârstă de 24 de ani, şi o femeie”, ne-a declarat Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Echipaje medicale au intervenit la fața locului

Mai multe echipaje medicale, atât de la ambulanţă, cât şi de la SMURD, au ajuns la faţa locului pentru a acorda primul ajutor victimelor. „Un băiat de 18 ani, cu traumatism toraco-abdominal, fractură deschisă la braţul drept şi traumatism de coloană cervicală, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”. Două fete, în vârstă de 17 ani, cu politraumatisme, una dintre ele având şi o fractură închisă la genunchiul drept, au fost transportate la Spitalul de Pediatrie”, ne-a explicat lt. col Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.
Şoferul de 24 de ani a fost transportat şi el la spital, având leziuni uşoare.
Şoferii au fost testaţi cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
FOTO: GSG

 

Articolul precedentTrei zile de distracţie, la Festivalul Scrumbiei Dunărene 2019
Articolul următorFocar de pestă porcină africană în comuna gălăţeană Bălășești