Sâmbătă seara, pe stadionul Oțelul din Galați, ASC Oțelul a întâlnit pe U Cluj, în etapa a 5-a din Superliga. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0). Acesta este cel de-al patrulea rezultat de egalitate obținut de Oțelul Galați, după cele cu UTA, Universitatea Craiova și Sepsi.

În minutul 43 Jardan a marcat pentru Oțelul, dar reușita a fost anulată la solicitarea VAR pentru un fault petrecut anterior, în care Jardan l-a faultat pe Bic în momentul recuperării, o lovitură de la spate, peste picior.

În minutul 59 Alexandru Pop a primit o minge în fața porții de la Tănasă, a preluat și a șutat imparabil, de la circa 11 metri, la vinclu, 1-0. În minutul 88 Tescan a fost faultat în careu de portarul Stoian și arbitrul a dictat penalty. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Nistor, care a restabilit egalitatea în minutul 90+1. 

Oțelul: Stoian – Zhelev, Yabre, Lovric, Panait – A. Lopez (min. 55 Neagu) – Cisotti, Jardan (min. 63 Zivulic) – Al. Pop (min. 70 Frederic), A. Dimitrov (min. 70 Cîrjan), Bodișteanu (min. 55 R. Tănasă). 

După cinci etape Oțelul are 4 puncte, cu 4 remize și o înfrângere, iar etapa viitoare, sâmbătă, 19 august, de la ora 17.00, vor juca în deplasare la FC Botoșani. 

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentVremea 13 august. Vreme frumoasă în toată țara
Articolul următorVictorie anunțată de ucraineni în Zaporojie