Oțelul Galați a învins, cu scorul de 2-1, formația CSM Focșani

Golurile victoriei gălăţenilor au fost înscrise de Puţanu şi Cârjan

Oțelul Galați a învins, la limită, cu scorul de 2-1, formația CSM Focșani, pe teren proprriu, în etapa a VIII-a a Seriei I a Ligii a III-a de fotbal.

Echipa gălăţeană s-a dovedit net superioară pe ansamblul meciului, deşi golul victoriei a fost marcat cu puţine minute înainte de final. Până atunci, însă, Oţelul a avut două bare, o minge scoasă de la vinclu şi numeroase alte ocazii de a a înscrie.

Gălăţenii au deschis scorul în minutul 12, când fundaşul Puţanu, urcat în atac, a trimis balonul în plasă, din apropierea careului mic. Avantajul gazdelor a durat doar câteva minute, CSM Focşani reuşind egalarea în minutul 19, când Popa a înscris cu capul, în urma unui corner, după o ezitare a portarului Oţelului. Până la finalul reprizei, Antohi şi Crihană au trimis mingea în bară.

În partea a doua a jocului, dominarea gălăţenilor s-a accentuat, iar pe final a fost de-a dreptul sufocantă, ocaziile apărând una după alta. În cele din urmă, defensiva celor din Focşani a cedat, în minutul 85, când Cârjan, servit ideal de Matei, a înscris cu un şut din interiorul careului.

Antrenorul Oţelului, Alin Pânzaru, a folosit următoarea formulă de echipă: Iliescu – Al. Vasile, Ghiocel, Puţanu, David (min. 55 Sălăgeanu) – Stoian, Codreanu (min. 70 Matei), Crihană (min. 65 A.Munteanu), Zaharia – Antohi (min. 88 Moglan), Cârjan.

În urma acestui rezultat, Oţelul a acumulat 22 de puncte (golaveraj 20-2) în clasament şi se menţine lider al seriei, având cu două puncte mai mult decât Gloria Buzău, principala contracandidată la promovare. În etapa a IX-a, Oțelul va juca, în deplasare, la Foresta Suceava, pe 20 octombrie.

Articolul precedentPeste 100 de pompieri, la „Seism 2018”, un exerciţiu pentru răspunsul post-cutremur
Articolul următorVoleibaliștii gălăţeni au început campionatul cu o victorie categorică